AKTIVITETER

SLEKTSGRANSKINGSGRUPPA

KULTURMINNER

TORSDAGSKLUBBEN

Turkomiteen ledes av Unni Gangnæs, tlf. 918 35 004. Komiteen arrangerer årlig i begynnelsen av august en tur for medlemmer av Eidsberg Historielag og andre interesserte.
 I 2010 gikkturen til Røros og spelet "Elden",  i 2011   til Gålå og" Peer Gynt"-spelet. Turen 2012 gikk over Telemarkskanalen til Dalen Hotell og Gaustadblikk Høyfjellshotell. I år gikk turen til Flåm i Aurland, senermere under ÅRETS TUR. Alle turene har samlet rundt 50 deltagere

Et av de mest populære og spennende arrangementer Eidsberg Historielag står for, er "På gjengrodde stier". Dette har vært ett årlig arrangement siden 1993. Dette er et vellykket tiltak som samler folk til et sosialt og hyggelig lag med historisk undertone. Underveis på turene blir det fortalt mange historier og skjebner som det er verd å ta vare på for ettertiden. De siste årene har turene vårt arranger i samarbeid med Askim Turlag.

Leder for denne gruppa er Nils-Johan Undrum (mob. 901 44 706)

Se egen fane.

REGISTRERING AV GAMLE BILDER

BYGDEBOKKOMITEEN

Se egen fane.

Kom innom igjen senere. Takk for at du viste interesse!

Klikk her for å gå til kontaktskjemaet

Neste møte

:

ALLE MØTER ER UTSATT INNTIL VIDERE!