SLEKTSGRANSKING


Lurer du på hvem dine forfedre er, hvor de kommer fra, hva har de drevet med? Hvem er dine slektninger? Kanskje de bor ved siden av deg uten at du er klar over det. Stiller du deg disse spørsmålene blant mange andre, da bør du begynne med slektsgransking. Slektsgransking er en spennende og interessant hobby du kan drive med. Dersom du skal granske på internett, hvilket de fleste gjør i dag, kan du drive med dette når det passer deg. Dette er en hobby for alle aldersgrupper.

Kanskje du allerede er en slektsgransker, hva vet vi. Uansett om du er nybegynner eller allerede driver med slektsgransking, ta kontakt med oss i Eidsberg Historielag. (kontaktnavn ser du nedenfor). Er du nybegynner kan vi hjelpe deg å komme i gang. Vi kan vise deg hvor du skal lete, hvordan du bør legge opp granskingen og ikke minst hvordan du bør ta vare på og systematisere de opplysningene du etter hvert finner.

Er du allerede en slektsgransker, kan vi kanskje hjelpe deg med gode tips dersom du står fast eller det er opplysninger du ikke finner.

Kontakt oss gjerne på e-mail eller telefon, så hjelper vi deg gjerne med å finne dine forfedre i Eidsberg eller tips om hvordan du kan søke selv. Bor du i Indre Østfold, kan vi kanskje avtale å treffes på Folkenborg Museum for en slektsgranskerprat.

Vi, er flere personer med mange års erfaring innen slektsgransking;

Øivind Larsen: 


oivind_larsen@hotmail.com 


 

Kontakt oss

Klikk her for å gå til kontaktskjemaet

 Neste møte

:

ALLE MØTER ER UTSATT INNTIL VIDERE!